Luzeç ose Lozeç, (maqedonisht: Лажец/Lažec) është fshat në komunën e Manastirit, Maqedoni.

Luzeç
Лажец
Fshat
Popullsia
 • Gjithsej302


Demografia Redakto

Sipas regjistrimit të popullsisë së viti 2002 fshati kishte 302 banorë nga të cilët 135 ishin shqiptarë, 161 maqedonas, 4 sërbe dhe 2 tjetër.

Tabela e Popullsisë Redakto

Kombësia Banorë %
Maqedonas 161 53.31 %
Shqiptarë 135 44.70 %
Serbët 4 1.32 %
Të tjerë 2 0.67 %