National Broadcasting Company (shk. NBC) është një stacion televizioni në New York, ShBA.

Logo e NBC

Seriale Redakto

 
Logo e NBC (1986-2011)

Disa nga serialet më të njohur dhe suksesshme të NBC-së.

Seriale komike Redakto

Reality-Shows Redakto

Late Night Shows Redakto

Seriale dramatike Redakto

Specials Redakto

Programe Redakto

Programi i primetime Redakto

19:00 19:30 20:00 20:30 21:00 21:30 22:00 22:30
E dielë Dateline NBC Merlin Programe të ndryshme
E hënë Programe vendore Law & Order Law & Order: Criminal Intent (E) Dateline NBC
E martë The Great American Road Trip America's Got Talent Law & Order: Special Victims Unit
E mërkurë America's Got Talent The Philanthropist (6/24)
E ejnte 30 Rock The Office The Office 30 Rock The Listener
E premte The Chopping Block Dateline NBC
E shtunë Kings Programe të ndryshme Law & Order: Special Victims Unit

2009-2010 Redakto

19:00 19:30 20:00 20:30 21:00 21:30 22:00 22:30
E dielë Football Night in America (9/13) (8:20 EST) NBC Sunday Night Football (9/13)
E hënë Programe vendore Heroes (9/21) Trauma (9/28) The Jay Leno Show (9/14)
E martë The Biggest Loser (9/15)
E mërkurë Parenthood (9/23) Law & Order: Special Victims Unit (9/23)
E ejnte Community/SNL Weekend Update Thursday (9/17) Parks and Recreation (9/17) The Office (9/17) 30 Rock (10/15)
E premte Law & Order (9/25) Southland (9/25)
E shtunë Dateline NBC (9/26) Trauma (E) Law & Order: Special Victims Unit (E) (9/26)

Pranvera 2010 Redakto

19:00 19:30 20:00 20:30 21:00 21:30 22:00 22:30
E dielë Dateline NBC The Marriage Ref The Celebrity Apprentice
E hënë Programe vendore Chuck Day One The Jay Leno Show
E martë The Biggest Loser 100 Questions
E mërkurë Mercy Law & Order: Special Victims Unit
E ejnte Community Parks and Recreation The Office 30 Rock
E premte Law & Order Southland
E shtunë Dateline NBC Southland (E) Law & Order: Special Victims Unit (E)