redakto 
Portali Portali:Rozhaja
Mirë se na kini-vini në portalin
R O ZH A J A
Kjo faqe shërbenë si ndihmë për kërkimin dhe krijimin e artikujve mbi dhe për
RozhajëWikipedia.

Stampa:/box-footer

redakto 
Artikulli i muajit
Jakup Kardoviq me familje

Mulla Jakup Kardoviq- Kombi, ka lindur në vitin 1869 në Rozhajë, nga babi mulla Ahmetaga dhe nëna Nurkë (vajzërisë Hubaniq, nga Bijello Pola), është një nga përsonalitetet më shquara të Sanxhakut.

Mulla Jakup Kardoviq- Kombi rrjedh nga një familje e cila ka në sfond gjenezën shqiptare Kjo familje rrjedh nga fisi Kuq i cili ka qenë i vendosur në lindje të Podgoricës. Për shkak të rrethanave të krijuara në këto treva familja e Ali Kuqit shpërngulet nga këtu dhe vendoset në Rozhajë. Një nga katër djemt e tij ka qenë Kamberi, i cili e ka pas një djalë me emrin Kardo, (emer musliman, kurd, me prejardhje nga persishtja-iranianishtja e vjeter), dhe i cili është krijuar familja me mbiemër Kardoviq. Njëri nga djemt e Kardos është Mahmuti i cili ka pas dy djem Haxhi Sylën dhe Nuredinin. Haxhi Syla i ka pas dy djem Mujë-agën dhe Ahmet-agën, i cili ka qenë babai i Mulla Jakup Kombit. >>>.... Stampa:/box-footer

redakto 
Fotografia e muajit

Stampa:Portali:Rozhaja/Fotografia e zgjedhur Stampa:/box-footer

redakto 
A e dini se

Stampa:Portali:Rozhaja/A e dini se Stampa:/box-footer

redakto 
Portali:Rozhaja Temat

Stampa:Portali:Rozhaja/Temat e portalit Portali:Rozhaja Stampa:/box-footer

redakto 
Këndi yt

Stampa:Portali:Rozhaja/Këndi yt Stampa:/box-footer

redakto 
Burime interneti

Stampa:Portali:Rozhaja/Burime interneti Stampa:/box-footer

redakto 
Portala të ngjashëm

Stema e Bashkisë Berat.svg COA Bujanovac.png Coat of arms of Debar Municipality.png Stema e Bashkisë Durrës.svg Coat of arms of Elbasan.svg Logo ferizaj.jpg Coat of arms of Fier.svg Gjakova stema.jpg GjilaniEmblema.JPG Stema e Bashkisë Gjirokastër.svg Stema e Bashkisë Korçë.svg Stema e Bashkisë Kukës.svg Coat of arms of Kumanovo Municipality.svg Stema e Bashkisë Lezhë.svg COA Medveđa.png VushtriaEmblema.PNG Peja - Logo.jpg Coat of arms of Plav.png Presevo-grb.png Stema e Komunës Prishtinë.svg 20px Stema e Bashkisë Shkodër.svg Coat of arms of Skopje.svg Stema e Bashkisë Tiranë.svg Novi Pazar (Grb).png Coat of Arms of Bar.png Coat of Arms of Ulcinj.svg Stema e Bashkisë Vlorë.svg

Berati  Bujanoci Dibra  Durrësi  Elbasani Ferizaji  Fieri  Gjakova Gjilani  Gjirokastra  Korça Kukësi  Kumanova  Lezha  Medvegja  Mitrovica  Peja  Plava  Presheva  Prishtina  Prizreni  Tirana  Tregu i Ri  Tivari  Shkodra  Shkupi  Ulqini  Vlora

Stampa:/box-footer