Wikipedia:Pasqyra

Armire Gashi lindi më 11.12.1990 në fshatin Çabiq të komunës së Klinës.Shkollën fillore dhe të mesmen i ka kryer në Prishtinë. Ndërkaq,aktualisht është duke vijuar studimet në Fakultetin e Filologjisë,në Degën e Gjuhës Shqipe.

Armire Gashi është autore e dy librave me poezi "Bota është dramë" botuar në vitin 2008,dhe libri i dytë "Vdekja kriminale" botuar ne vitin 2018. Vepra "Vdekja kriminale" është një vepër me vlera të larta letrare dhe është ndër të paktat në Kosovë.Ajo ka arritur diçka që të tjerët do t'a ëndërronin që t'a arrinin.

Përmbajtja

Wikipedia:NdihmeRedakto

Wikipedia:AdministratRedakto

Wikipedia:Mjete teorike (funksione)Redakto

Është fjala për veprimet e mekanizmave të paraqitur figurativisht në faqet e Wikipedia-së, dhe efektet, zbatim i tyre e gjëra të ngjajshme. Stampa:Wikifunksione Markim-| Treguesi-| Projekti i shteteve-| Artikulli cung perfekt-| Gjej ose rregullo një cung-| Lista e faqeve që duhen përkthyer-| Fjalori-|

Wikipedia:Tema aktuale (diskutime)Redakto

Është fjala për tema të ndryshme që dalin apo hynë në Wikipedia:Kuvendi si dhe tema tjera që kanë të bëjnë me çështje globale rreth projektit. Stampa:Wikiaktuale Lajmërime-| Emri i projektit-| Vota për grisje-|

Wikipedia:Te tjeraRedakto