Wikipedia:WikiProjekti Java e Shkrimit/Trashëgimia Kulturore

Shenja dalluese e pasurisë kulturore e Konventës së Hagës për mbrojtje të Pasurive Kulturore në Rastet e Konflikteve të Armatosura
Ministrja holandeze e Arsimit, Kulturës dhe Shkencës hap Javën e Shkrimit.

Nga 29 qershori deri më 12 korrik 2016 ne organizojmë dy javë të shkrimit rreth Trashëgimisë Kulturore. Ju mund të bashkoheni duke shkruar rreth Trashëgimisë Kulturore. Ju lutem shtoni kontributet ne listën e artikujve më poshtë.

Pjesëmarrësit Redakto

Shkruani emrin tuaj këtu poshtë nëse dëshironi të merrni pjesë në javën e shkrimit rreth Trashëgimisë Kulturore. Ju lutem tregoni wiki-n ku jeni aktiv, dhe nëse është e mundur edhe zona apo temat që ju në lidhje me të cilat ju pëlqen të shkruani.

 1. Liridon (diskutimet) 29 qershor 2016 16:37 (CEST)[përgjigjuni]
 2. AT44 DISKUTO 29 qershor 2016 17:59 (CEST)[përgjigjuni]
 3. Punëtoria
 4. -Margott
 5. AG
 6. Murlan Jasiqii
 7. –Gjon Neçaj
 8. Carrabregu

Mirënjohje Redakto

Nëse shkruani rreth trashëgimisë kulturore në disa rajone ju keni mundësi të merrni certifikatë mirënjohjeje.


Gjithkush mund të bashkohet: shkruani në këto javë për temat në lidhje me Trashëgiminë Kulturore! A jeni duke kërkuar frymëzim?

Kontributi Redakto

Ne dëshirojmë që të regjistrojmë kontributin që ju bëni si pjesë e Javës së Shkrimit për Trashëgiminë Kulturore, prandaj ju lutem shtoni ato në këtë faqe.

Artikuj të krijuar Redakto

Artikuj të përmirësuara Redakto

 1. Ura e Gurit (Vushtrri)
 2. Ura e Fshajtë

Kontribute të tjera Redakto

 1. ...

Lidhje Redakto