Banjskë është një vendbanim në komunën e Zveçanit, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Bajë e Mitrovicës.

Banjskë
Bajë e Mitrovicës
Fshat

Shih dhe këtë

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto