Dolanë është një vendbanim në komunën e Zveçanit, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Dolan.

Dolanë
Dolan
Fshat

Shih dhe këtë

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto