Rekë e Banjskës është një vendbanim në komunën e Zveçanit, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrat Prroni i Bajës dhe Rekë e Bajës.

Rekë e Banjskës
Rekë e Bajës
Fshat

Shih dhe këtë

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto