Suhadoll i Banjës është një vendbanim në komunën e Zveçanit, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Suhadoll i Bajës.

Suhadoll i Banjës
Suhadoll i Bajës
Fshat

Shih dhe këtë

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto