Potok i Jankut është një vendbanim në komunën e Zveçanit, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Përroi i Jankut.

Potok i Jankut
Përroi i Jankut
Fshat

Shih dhe këtë

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto