Liqenet e Kosovës luajnë një rol shumë të madh për popullin kosovar. Këtu vlen të përmendet rëndësia e tyre si ujësjellës, freskimin, peshkimi dhe relaksimin e njerëzve gjatë stinëve të ngrohta. Disa prej tyre janë liqene artificiale dhe disa janë liqene natyrorë.

Liqenet e Kosovës

Liqenet në Kosovë

Redakto
Me Shqipëri

Shih edhe

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto