Llakavicë është fshat shqiptar në Maqedoni, gjendet në juglindje të qytetit të Gostivarit dhe është rreth 6 km larg qytetit.

Llakavica (Gostivar)
Лакавица
Fshat
Pamje nga fshati Lakavica, nga stacioni hekurudhor
Pamje nga fshati Lakavica, nga stacioni hekurudhor
Popullsia
 • Gjithsej994
{{{postal_code_type}}}
1239
TargatGV