Debreshi

fshat në Maqedoni e Veriut

Stampa:Infobox MK vendbanim

Gjeografia

Redakto

Debresh është fshat në Komunën e Gostivarit, Maqedoni Për të soditur për së afërmi panoramën e mrekullueshme të qytetit të Debreshit qoftë duke ardhur nga Tirana, në Ohër për në Gostivar, apo nga Prishtina, Shkupi, nga Tetova për në Gostivar, shfrytëzohen autostrada moderne që shkelin nëpër fushën e gjerë të Pollogut. Përndryshe të gjitha komunikacionet, rrugore apo hekurudhore, mundësojnë qarkullim të shpejtë. Në njëqind kilometra në jug ndodhet aeroporti në Ohër dhe rreth nëntëdhjetë kilometra larg aeroporti në Shkup.