Ahmet izzet Pasha

Ahmed Izzet Pasha (1864–1937) ishtë gjeneral dhe Vezir i Madh në Perandorinë Osmane.

Ai u lind në Manastir në një familje shqiptare.[1]

ReferimeRedakto

  1. ^ W.E.D. Allen and Paul Muratoff, Caucasian Battlefields, A History of Wars on the Turco-Caucasian Border, 1828-1921, 376, n 1. ISBN 0-89839-296-9