Fundi i një gjakmarrjeje
Arkivi i filmit
Titulli shqip Fundi i një gjakmarrjeje
Origjinali Fundi i një gjakmarrjeje
Gjuha origjinale Shqip
Ekipi realizues
Prodhuesi i filmit:
Aktorë kryesorë

Filmi "Fundi i një gjakmarrjeje" prodhim i vitit 1983. Regjia: Rikard Ljarja, Skenari: Agim Gjakova, Producent: Shqipëria e re , Muzika: Zef Çoba.

Përmbajtja e filmit Redakto

Subjekti trajton realitetin gjatë regjimit zogist duke fajësuar përgjegjësit për përçarjen e popullit dhe nxitjen e hakmarrjes midis tyre. Dy të rinj Mazi dhe Dushi rrjedhin nga dy familje malësore që janë në gjak me njëra tjetrën prej shumë kohësh. Njëra familje jeton në malësitë e thella dhe tjetra në qytet.

Aktorët Redakto