Ishujt e Virgjër të Shteteve të Bashkuara

Flag of the United States.svg
United States Virgin Islands
Flag of the United States Virgin Islands.svg Emblema - Ishujt e Virgjër të Shteteve të Bashkuara
Flamuri
Moto Kombëtare: "United in Pride and Hope"
(
të bashkuar në krenari dhe shpresë)
Vendndodhja - Ishujt e Virgjër të Shteteve të Bashkuara

Ishujt e Virgjër të Shteteve të Bashkuara janë një grup ishujsh në Karaibe. Ishujt janë gjeografikisht pjesë e Arkipelagut të Ishujve të Virgjër dhe gjenden në Antilet Leeward, Antilet Lesser.


HistoriaRedakto


GjeografiaRedakto