Në prag të jetës

Në prag të jetës
Arkivi i filmit
[[Figura:|280px]]
Titulli shqip Në prag të jetës
Vendi i prodhimit Durrës
Shqipëri
Viti i prodhimit 1980
Koha (Zëri) - (PAL/DVD) 69:05
Zhanri shoqërorë
Gjuha origjinale Shqip
Për moshën pa kufizuar
Ekipi realizues
Regjia Piro Milkani
Skenari Vath Koreshi
Muzika e filmit Limos Dizdari
Kameramani Aleksandër Kasneci
Artan Lipivani
Drejtori artistik Josif Kromidha
Prodhuesi i filmit: Shqipëria e re
Aktorë kryesorë

Filmi "Në prag të jetës" prodhim i vitit 1985. Regjia: Piro Milkani, Skenari: Vath Koreshi, Producent: Shqipëria e Re , Muzika: Limos Dizdari.

Përmbajtja e filmit

Redakto

Dy të rinj Ardi dhe Rina e pëlqejnë njëri – tjetrin. Ata janë në hapat e parë të jetës së tyre si të rritur. Filmi trajton probleme sociale rolin e shoqërisë në edukimin dhe përgatitjen e të rinjve.

Aktorët dhe rolet

Redakto

Aktorët dhe rolet e tyre në këtë film janë:

Lidhje të jashtme

Redakto

[1]


  1. ^ https://www.youtube.com/watch?v=TtmEiol2Lc8