Info
Wikipedia
Ky përdorues është patrullues i Ndryshimeve të fundit.
Ky përdorues është anëtar në Wikipedia për 11 vite, 8 muaj dhe 7 ditë.
Këtij përdoruesi i pëlqen ta kthej Wikipedinë komplet jeshile...
Ky përdorues mundohet të bëjë gjënë e duhur. Nëse gabon, je i lutur që t'ia vësh në dukje.
Ky përdorues eleminon çdo shenjë vandalizmi.
Ky përdorues është armik i betuar i të gjitha formave të spamit.
Babel
Shqiponja dykrenare Ky përdorues vjen nga Shqipëria
Emblema e Tiranës Ky përdorues vjen nga Tirana
en-2 This user is able to contribute with an intermediate level of English.
de-1 Dieser Benutzer hat grundlegende Deutschkenntnisse.
sqGjuha amtare e këtij përdoruesi është shqipja.
it-4 Questo utente ha una conoscenza da madrelingua dell'italiano.
es-1Este usuario puede contribuir con un nivel básico de español.
[[Category: ]]
fr-1 Cette personne peut contribuer avec un niveau élémentaire de français.
Info & Kuriozitete
Ky përdorues ka një vlerësim shumë të madh për filozofen
Ayn Rand.
Ky përdorues lexon veprat e Ludwig von Misesit.Këtij përdoruesi i pëlqejnë shkrimet e Ernest Heminguejt.
Rehatohu dhe shijoje...
Ky përdorues është kundër
nacional-socializmit.
Ky përdorues mbështet reformimin e thellë ose eliminimin e
Kombeve të Bashkuara (OKB).
' Ky përdorues është i interesuar rreth studimit të filozofisë së
Objektivizmit.
Ky përdorues është fans i veprës
The Lord of the Rings
"Kryezoti i Unazave"
Një nga veprat e preferuara të këtij përdoruesi është "Ligji" shkruar nga Frédéric Bastiat.
Ky përdorues nuk është vegjetarian, dhe është krenar, sepse e ka shumë qejf mishin...
Ky përdorues mendon se "pabarazia" është pasojë e njohurive dhe aftësive të ndryshme mes individëve.
Këtij përdoresi i pëlqen të dëgjojë muzikë klasike.
Ky përdorues vrapon nga një minimum prej 5 km deri në një maksimum prej 20 km në javë.
Ky përdorues mbështet fort revizionizmin historik jopolitik.
Ky përdorues e kupton rëndësinë e Hënës dhe ka qejf ta vëzhgojë atë.

Ky përdorues "mbështet" inxhenierinë gjenetike të bimëve dhe kafshëve.

Ky përdorues është i interesuar rreth historisë ekonomike.
Ky përdorues mendon se çdo ndërveprim njerëzor duhet të jetë vullnetar.
[...]
Vende ku kam qenë...
Ky përdorues ka qenë në Austri
Ky përdorues ka qenë në Itali
Ky përdorues ka qenë në Gjermani
Ky përdorues ka qenë në Francë
Ky përdorues ka qenë në Kosovë (Dardani)
Ky përdorues ka qenë në Izrael
Ky përdorues ka qenë në Danimarkë
Ky përdorues ka qenë në Egjipt
Ky përdorues ndodhet pas teje! Muahahahaa!