Këtë faqe po e përdor si një vend eksperimentimi personal.

Shënim: Kushdo që ka sugjerime është i lirë që t'i shtojë ato duke hapur një seksion të ri në fund të faqes, pa i ndryshuar materialet dhe renditjen aktuale.

personalizimRedakto

Userboxes

Bla bla bla bla bla ... pa pa pa hahahaa

Eksperiment 1Redakto

  Ky përdorues është anëtar në Wikipedia për 9 vjet dhe 19 ditë.Stampa Ismail Kadare

Për ta përdorur shtyp {{Ismail Kadare}}.

Shkolla Austriake e Ekonomisë

Për ta përdorur shtyp {{Shkolla Austriake}}.


Stampa Ayn Rand

Për ta përdorur shtyp {{Ayn Rand}}.

Ernest Koliqi

Për ta përdorur shtyp {{Ernest Koliqi}}.


Autorë të letërsisë shqipe

Për ta përdorur shtyp {{Autorë shqiptarë}}.


At Zef Pllumi

Për ta përdorur shtyp {{Zef Pllumi}}.

Stampa të pa përfunduaraRedakto

M. Rothbard VepratRedakto

Shënim për përdoruesit se si të përdorin mbylljen:

  • Përdore {{Mr. Pseudo|state=collapsed}} për të treguar këtë stampë të mbyllur (fshehur).
  • Përdore {{Mr. Pseudo|state=expanded}} për të treguar këtë stampë të hapur (pamja e plotë).
  • Përdore {{Mr. Pseudo|state=autocollapse}} për të treguar këtë stampë të mbyllur (fshehur) vetëm nëse ka edhe ndonjë stampë tjetërtë llojit të njëjtë në faqe. (Kjo është gjendja që zakonisht shfaqen stampat.)


Nobel EkonomiRedakto

Shënim për përdoruesit se si të përdorin mbylljen:

  • Përdore {{Mr. Pseudo|state=collapsed}} për të treguar këtë stampë të mbyllur (fshehur).
  • Përdore {{Mr. Pseudo|state=expanded}} për të treguar këtë stampë të hapur (pamja e plotë).
  • Përdore {{Mr. Pseudo|state=autocollapse}} për të treguar këtë stampë të mbyllur (fshehur) vetëm nëse ka edhe ndonjë stampë tjetërtë llojit të njëjtë në faqe. (Kjo është gjendja që zakonisht shfaqen stampat.)


Sëmundje të bashkëlinduraRedakto

LibertarianizmiRedakto

EksperimentRedakto

Vende ku kam qenë...
  Ky përdorues ka qenë në Austri
  Ky përdorues ka qenë në Itali
  Ky përdorues ka qenë në Gjermani
  Ky përdorues ka qenë në Francë
  Ky përdorues ka qenë në Kosovë (Dardani)
  Ky përdorues ka qenë në Izrael
  Ky përdorues ka qenë në Danimarkë
  Ky përdorues ka qenë në Egjipt


Paraqitja e vjetër e infoboxeveRedakto

Infobox


shqipRedakto