Flamuri i Gadsdenit.
Kontakte
Kontakto tek faqja e diskutimit
Kontakto tek faqja e diskutimit
Më shkruaj...
Dërgo mail
Dërgo mail
Posta elektronike
Libri i vizitorëve
Libri i vizitorëve
Firmos librin e vizitorëve

Mr. Pseudo

Tu ne cede malis, sed contra audentior ito.

All rational action is economic. All economic activity is rational action. All rational action is in the first place individual action. Only the individual thinks. Only the individual reasons. Only the individual acts. - Ludwig von Mises

Rreth meje

Unë jam Mr. Pseudo, wikipedian, redaktor dhe administrator në wikipedian shqip. Për të mësuar më shumë shiko seksionin "Info" që gjendet më poshtë.

Puna ime

Interesi im kryesor në wiki shqip është ekonomia dhe filozofia. Shpresoj të kem kohë të kujdesem për portalet përkatëse të ekonomisë dhe filozofisë. Gjithashtu kur jam rrotull, jam ndër përdoruesit më të angazhuar në luftën kundër vandalizmit.


Info
Wikipedia
 
Ky përdorues është patrullues i Ndryshimeve të fundit.
  Ky përdorues është anëtar në Wikipedia për 11 vite, 8 muaj dhe 26 ditë.
 
Këtij përdoruesi i pëlqen ta kthej Wikipedinë komplet jeshile...
 
Ky përdorues mundohet të bëjë gjënë e duhur. Nëse gabon, je i lutur që t'ia vësh në dukje.
 
Ky përdorues eleminon çdo shenjë vandalizmi.
 
Ky përdorues është armik i betuar i të gjitha formave të spamit.
Babel
  Ky përdorues vjen nga Shqipëria
  Ky përdorues vjen nga Tirana
en-2 This user is able to contribute with an intermediate level of English.
de-1 Dieser Benutzer hat grundlegende Deutschkenntnisse.
sqGjuha amtare e këtij përdoruesi është shqipja.
it-4 Questo utente ha una conoscenza da madrelingua dell'italiano.
es-1Este usuario puede contribuir con un nivel básico de español.
[[Category: ]]
fr-1 Cette personne peut contribuer avec un niveau élémentaire de français.
Info & Kuriozitete
Ky përdorues ka një vlerësim shumë të madh për filozofen
Ayn Rand.
  Ky përdorues lexon veprat e Ludwig von Misesit. 
Këtij përdoruesi i pëlqejnë shkrimet e Ernest Heminguejt.
 
Rehatohu dhe shijoje...
 
Ky përdorues është kundër
nacional-socializmit.
 
Ky përdorues mbështet reformimin e thellë ose eliminimin e
Kombeve të Bashkuara (OKB).
' Ky përdorues është i interesuar rreth studimit të filozofisë së
Objektivizmit.
 Ky përdorues është fans i veprës
The Lord of the Rings
"Kryezoti i Unazave"
 
Një nga veprat e preferuara të këtij përdoruesi është "Ligji" shkruar nga Frédéric Bastiat.
 
Ky përdorues nuk është vegjetarian, dhe është krenar, sepse e ka shumë qejf mishin...
 Ky përdorues mendon se "pabarazia" është pasojë e njohurive dhe aftësive të ndryshme mes individëve.
 
Këtij përdoresi i pëlqen të dëgjojë muzikë klasike.
 
Ky përdorues vrapon nga një minimum prej 5 km deri në një maksimum prej 20 km në javë.
 
Ky përdorues mbështet fort revizionizmin historik jopolitik.
 
Ky përdorues e kupton rëndësinë e Hënës dhe ka qejf ta vëzhgojë atë.
 

Ky përdorues "mbështet" inxhenierinë gjenetike të bimëve dhe kafshëve.

 
Ky përdorues është i interesuar rreth historisë ekonomike.
 
Ky përdorues mendon se çdo ndërveprim njerëzor duhet të jetë vullnetar.
[...]
Vende ku kam qenë...
  Ky përdorues ka qenë në Austri
  Ky përdorues ka qenë në Itali
  Ky përdorues ka qenë në Gjermani
  Ky përdorues ka qenë në Francë
  Ky përdorues ka qenë në Kosovë (Dardani)
  Ky përdorues ka qenë në Izrael
  Ky përdorues ka qenë në Danimarkë
  Ky përdorues ka qenë në Egjipt
 
Ky përdorues ndodhet pas teje! Muahahahaa!
Medalje & Dekorata

Medalja e pastërtisë

  Medalja e pastërtisë
Për punën e mirë që po bën në pastrimin e përmbajtjes së artikujve të lidhur me Biologjinë. Vazhdo kështu dhe punë të mbarë!  Euriditi  4 janar 2013 16:29 (CET)

Dekoratë për luftën anti-vandalizëm

  DEKORATË
Për mbrojtjen e artikujve nga vandalët dhe ruajtjen e frymës wikipediane në Wikipedian shqip.
AMMARTIVARI DISKUTO 13 prill 2015 14:49 (CEST)