FillimiDiskutimePër të bërëHapësira punueseHapësira e eksperimentimit
Mirë se vini në faqen time personale
 
 
* Mund të diskutoni ose të dërgoni komente dhe pyetje këtu
* Për përgjigjje emergjence mund të më dërgosh një e-mail (rakomandojë Diskutimin) këtu
* Nëse ju intereson më shumë mbi punimet mund të shikoni këtu
sqGjuha amtare e këtij përdoruesi është shqipja.
en-4 This user speaks English at a near-native level.
mk-3 Корисникот напредно зборува македонски.
StonehengeKy përdorues është anëtar i WikiProjektit Vende Historike.
Ky përdorues është anëtar i WikiProjektit Shqipëria
Logo e projektit grate
Logo e projektit grate
Ky përdorues është pjesëtar i WikiProjektit Women in Red

Ky përdorues është duke marrë pjesë në sfidën ∞womenwikidays.
Ky përdorues është anëtar në Wikipedia për 15 vite, 10 muaj dhe 13 ditë.
97.8% Nevojiten edhe 2.225 artikuj që të arrijmë 100.000 artikuj.
Ky përdorues, anëtar i panelit Faqja kryesore, ndihmon Wikipedian duke përditësuar përmbajtjen e faqes kryesore.

(kontributet)
Ky përdorues drejton një robot, Mr Robot. Ai kryen detyra që janë shumë të lodhshme për tu kryer manualisht.


Më shumë
Ky përdorues vjen nga Maqedonia e Veriut.
This user comes from North Macedonia.
Emblema e Strugës Ky përdorues vjen nga Struga.


Firefox Ky përdorues ndihmon Wikipedinë duke pëdorur Mozilla Firefox.
Ky përdorues kontribuon në Wikipedia duke përdorur Google Chrome.
HPKy përdorues është pjesëtar i
WikiPotter.
Logo e Universitetit të Europës Juglindore
Logo e Universitetit të Europës Juglindore
Ky përdorues është pjestar i projektit 100-Vjet Pavarësi

Logo e Universitetit të Europës Juglindore
Logo e Universitetit të Europës Juglindore
Ky përdorues është pjestar i projektit UEJL 2012

Logo e Wikipedia Weekend
Logo e Wikipedia Weekend
Ky përdorues është pjesëtar i projektit Wikipedia Weekend Tirana 2015

Logo e Wikipedia Weekend
Logo e Wikipedia Weekend
Ky përdorues është pjesëtar i projektit Wiki Weekend Tirana 2016

Logo e WAK2018 Ky përdorues është pjesëtar i projektit WikiAcademy Kosovo 2018

Ky përdorues është anëtar i WikiProjektit Finlanda
Ky përdorues është anëtar i WikiProjektit Islanda
Ky përdorues është anëtar i WikiProjektit Spanja.
Ky përdorues është anëtar i WikiProjektit Franca
Ky përdorues kontribuon në Muajin Aziatik të Wikipedias.
Ky përdorues është anëtar i WikiProjektit Japonia.
The #100wikidays Barnstar
Dear Liridon,

Allow me to award you this small but well deserved barnstar at the successful end of your #100wikidays challenge!
It is so great that in your face we have the first #100wikidays Alumni on Albanian Wikipedia! I believe that your example will prove to be infectious and will help for the further development of the project! :)
Thank you for your dedication!

Spiritia (diskutimet) 6 nëntor 2015 22:23 (CET)


Thank you for taking part in CEE Spring 2016 Week of Women in Science and Education!--Лорд Бъмбъри 20 maj 2016 23:28 (CEST)
The Asian Month Barnstar
Thanks for your great contribution in Wikipedia Asian Month 2015! --AddisWang (diskutimet) 12 janar 2016 19:30 (CET)
Kjo është faqe e një përdoruesiWikipedia.

Ky nuk është një artikull enciklopedik. Nëse ju gjeni këtë faqe në ndonjë vend tjetër përveç Wikipedia, jeni duke parë një site pasqyrues. Të jesh i vetëdijshëm se kjo faqe mund të jetë e vjetëruar dhe që përdoruesi të cilit i takon kjo faqe mund të mos ketë përkatësi personale me ndonjë vend tjetër përveç Wikipedia vetë. Faqja origjinale është e vendosur në http://sq.wikipedia.org/wiki/P%C3%ABrdoruesi:Liridon.