Hape menynë kryesore
link={{{të çon}}}

Rrethi i Skraparit është njëri nga 36-të rrethet e Shqipërisë dhe gjendet në Qarkun e Beratit. Rrethi i Skraparit ka 34.613 banorë (sipas 2011) dhe një sipërfaqe prej 775 km² me kryeqendër Çorovodën.

Ndarja administrativeRedakto

Personalitete nga SkrapariRedakto

  • Ilir Meta - Kryetar, i Partise, Levizja Socialiste per Integrim (LSI)
  • Nasip Naço - Deputet, i Partise Levizja socialiste per Integrim (LSI)