Cetruminantia janë një nënrend e përbërë nga Cetacodontamorfa (ose Vipomorfa ) dhe të afërmit e tyre më të afërt të jetesës, Ruminantia .[1]

Cetruminantia
Hippo pod edit.jpg
Klasifikimi shkencor
Mbretëria:
Filumi:
Nënfilumi:
Klasa:
Rendi:
Nënrendi:
Cetruminantia
Kladat

KlasifikimiRedakto

Rendi Artiodactyla (dythundrakët)

ReferencaRedakto