Graboci i Poshtëm

fshat në Kosovë

Graboc i Poshtëm është një vendbanim në komunën e Fushë Kosovës, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrat Gurshkabë dhe Grabos.

Graboc i Poshtëm
Grabos
Fshat

Lidhje të jashtme Redakto