Hape menynë kryesore

Lista e trajnerëve të F.C. Internazionale Milano

artikull-listë e Wikimedias

Lista më poshtë tregon trajnerët e skuadrës italiane Inter gjatë gjithë historisë.

Vit pas vitiRedakto

 
Emri Kombësia Vitet
Virgilio Fossati   1909–1915
Nino Resegotti
Francesco Mauro
  1919–1920
Bob Spotishwood   1922–1924
Paolo Schiedler   1924–1926
Árpád Weisz   1926–1928
József Viola   1928–1929
Árpád Weisz   1929–1931
István Tóth   1931–1932
Árpád Weisz   1932–1934
Gyula Feldmann   1934–1936
Albino Carraro   1936
Armando Castellazzi   1936–1938
Tony Cargnelli   1938–1940
Giuseppe Peruchetti   1940
Italo Zamberletti   1941
Ivo Fiorentini   1941–1942
Giovanni Ferrari   1942–1945
Carlo Carcano   1945–1946
Nino Nutrizio   1946
Giuseppe Meazza   1947–1948
Carlo Carcano   1948
Dai Astley   1948
Giulio Cappelli   1949–1950
Aldo Olivieri   1950–1952
Alfredo Foni   1952–1955
Aldo Campatelli   1955
Giuseppe Meazza   1955–1956
Annibale Frossi   1956
Luigi Ferrero   1957
Giuseppe Meazza   1957
Jesse Carver   1957–1958
Giuseppe Bigogno   1958
Aldo Campatelli   1959–1960
Camillo Achilli   1960
Giulio Cappelli   1960
Helenio Herrera   1960–1968
Alfredo Foni   1968–1969
Heriberto Herrera   1969–1971
 
Emri Kombësia Vitet
Giovanni Invernizzi   1971–1973
Enea Masiero   1973
Helenio Herrera   1973
Enea Masiero   1974
Luis Suárez   1974–1975
Giuseppe Chiappella   1976–1977
Eugenio Bersellini   1977–1982
Rino Marchesi   1982–1983
Luigi Radice   1983–1984
Ilario Castagner   1984–1986
Mario Corso   1986
Giovanni Trapattoni   1986–1991
Corrado Orrico   1991
Luis Suárez   1992
Osvaldo Bagnoli   1992–1994
Giampiero Marini   1994
Ottavio Bianchi   1994–1995
Luis Suárez   1995
Roy Hodgson   1995–1997
Luciano Castellini   1997
Luigi Simoni   1997–1998
Mircea Lucescu   1998–1999
Luciano Castellini   1999
Roy Hodgson   1999
Marcello Lippi   1999–2000
Marco Tardelli   2000–2001
Héctor Cúper   2001–2003
Corrado Verdelli   2003
Alberto Zaccheroni   2003–2004
Roberto Mancini   2004–2008
José Mourinho   2008–2010
Rafael Benítez   2010
Leonardo   2010–2011
Gian Piero Gasperini   2011
Claudio Ranieri   2011–2012
Andrea Stramaccioni   2012–2013
Walter Mazzarri   2013–

Fituesit e trofeveRedakto

Emri Periudha Trofetë Total
Vendor Europian Botëror
Se Cp Sk KE/CL KE Kn KBK
  Virgilio Fossati 1909–1915
1
1
  Nino Resegotti 1919–1922
1
0
1
  Árpád Weisz 1929-1931
1
1
  Armando Castellazzi 1936-1938
1
0
1
  Tony Cargnelli 1938-1940
1
1
2
  Alfredo Foni 1952-1955
2
2
  Helenio Herrera 1960-1968, 1973
3
0
2
0
2
7
  Giovanni Invernizzi 1970-1973
1
0
0
0
0
1
  Eugenio Bersellini 1977-1982
1
2
0
0
0
3
  Giovanni Trapattoni 1986-1991
1
0
1
0
1
0
3
  Giampiero Marini 1994
0
0
0
0
1
0
1
  Luigi Simoni 1997-1998
0
0
0
0
1
0
1
  Roberto Mancini 2004-2008
3
2
2
0
0
0
7
  José Mourinho 2008-2010
2
1
1
1
0
0
5
  Rafael Benítez 2010
0
0
1
0
0
0
1
2
  Leonardo 2010-2011
0
1
0
0
0
0
0
1
Total 1909-
18
7
5
3
3
2
1
39

StatistiakatRedakto

Me shkronja të trasha është trajneri momental
As of 19th May 2013

Emri Kombësia Sezoni Ndeshje Fitore Fitore % Brazime Barazime % Humbje Humbje %
Camillo Achilli   1 30 11 36.6667 % 10 33.3333 % 9 30 %
Dai Astley   1 25 12 48 % 8 32 % 5 20 %
Osvaldo Bagnoli   2 74 36 48.6486 % 24 32.4324 % 14 18.9189 %
Rafael Benítez   1 25 12 48% 6 24% 7 28%
Eugenio Bersellini   5 207 92 44.4444% 80 38.6473% 35 16.9082%
Ottavio Bianchi   2 48 21 43.7500 % 12 25 % 15 31.25 %
Giuseppe Bigogno   1 27 16 59.2593 % 6 22.2222 % 5 18.5185 %
Aldo Campatelli   3 53 26 49.0566% 11 20.7547% 16 30.1887%
Giulio Cappelli   3 59 35 59.3220 % 14 23.7288 % 10 16.9492 %
Carlo Carcano   3 74 31 41.8919 % 16 21.6216 % 27 36.4865 %
Tony Cargnelli   2 69 40 57.9710 % 14 20.2899 % 15 21.7391 %
Albino Carraro   1 21 13 61.9048 % 5 23.8095 % 3 14.2857 %
Jesse Carver   1 40 13 32.5 % 13 32.5 % 14 35 %
Ilario Castagner   2 70 37 52.8571 % 20 28.5714 % 13 18.5714 %
Armando Castellazzi   2 72 33 45.8333 % 23 31.9444 % 16 22.2222 %
Luciano Castellini   2 6 2 33.3333 % 2 33.3333 % 2 33.3333 %
Giuseppe Chiappella   2 83 38 45.7831 % 27 32.5301 % 18 21.6867 %
Mario Corso   1 30 13 43.3333 % 7 23.3333 % 10 33.3333 %
Hector Cuper   3 110 57 51.8182% 31 28.1818% 22 20%
Gyula Feldmann   2 59 28 47.4576 % 20 33.8983 % 11 18.6441 %
Giovanni Ferrari   1 31 15 48.3871 % 4 12.9032 % 12 38.7097 %
Luigi Ferrero   1 23 8 34.7826 % 11 47.8261 % 4 17.3913 %
Ivo Fiorentini   1 31 7 22.5806 % 12 38.7097 % 12 38.7097 %
Alfredo Foni   4 135 66 48.8889% 41 30.3704% 28 20.7407%
Virgilio Fossati   6 110 69 62.7273% 9 8.1818% 32 29.0909%
Annibale Frossi   1 23 8 34.7826 % 11 47.8261 % 4 17.3913 %
Gian Piero Gasperini   1 5 0 0% 1 20% 4 80%
Heriberto Herrera   2 56 27 48.2143 % 15 26.7857 % 14 25 %
Helenio Herrera   9 366 205 56.0109% 93 25.4098% 68 18.5792%
Roy Hodgson   3 89 40 44.9438 % 26 29.2135 % 23 25.8427 %
Giovanni Invernizzi   3 100 54 54% 26 26% 20 20%
Leonardo   1 32 22 68.75% 3 9.38% 7 21.88%
Marcello Lippi   2 50 25 50 % 11 22 % 14 28 %
Mircea Lucescu   1 22 7 31.8182 % 5 22.7273 % 10 45.4545 %
Roberto Mancini   4 226 140 61.9469% 60 26.5487% 26 11.5044%
Rino Marchesi   1 47 20 42.5532 % 17 36.1702 % 10 21.2766 %
Giampiero Marini   1 18 6 33.3333 % 2 11.1111 % 10 55.5556 %
Enea Masiero   2 32 15 46.8750 % 9 28.1250 % 8 25 %
Francesco Mauro   1 23 17 73.9130 % 5 21.7391 % 1 4.3478 %
Walter Mazzarri   0 0 0 0 % 0 0 % 0 0 %
Giuseppe Meazza   4 82 37 45.1220% 15 18.2927% 30 36.5854%
Jose Mourinho   2 108 68 62.96% 25 23.15% 15 13.89%
Nino Nutrizio   1 19 10 52.6316 % 3 15.7895 % 6 31.5789 %
Aldo Olivieri   2 76 48 63.1579 % 13 17.1053 % 15 19.7368 %
Corrado Orrico   1 23 8 34.7826 % 11 47.8261 % 4 17.3913 %
Giuseppe Peruchetti   1 31 14 45.1613 % 7 22.5806 % 10 32.2581 %
Luigi Radice   2 41 16 39.0244 % 13 31.7073 % 12 29.2683 %
Claudio Ranieri   1 34 16 47.06 % 5 14.70 % 13 38.24 %
Nino Resegotti   1 23 17 73.9130 % 5 21.7391 % 1 4.3478 %
Paolo Schiedler   2 44 22 50 % 6 13.6364 % 16 36.3636 %
Luigi Simoni   2 73 45 61.6438 % 12 16.4384 % 16 21.9178 %
Bob Spotishwood   2 47 21 44.6809 % 11 23.4043 % 15 31.9149 %
Andrea Stramaccioni   2 65 31 47.69 % 11 16.92 % 23 35.39 %
Luis Suárez   3 76 31 40.7895% 24 31.5789% 21 27.6316%
Marco Tardelli   1 40 15 37.5 % 13 32.5 % 12 30 %
Istvan Toth   1 34 15 44.1176 % 8 23.5294 % 11 32.3529 %
Giovanni Trapattoni   5 230 126 54.7826% 59 25.6522% 45 19.5652%
Arpad Veisz   6 212 110 51.8868% 47 22.1698% 55 25.9434%
Corrado Verdelli   1 1 0 0 % 0 0 % 1 100 %
Joszef Viola   1 25 12 48 % 3 12 % 10 40 %
Alberto Zaccheroni   1 43 18 41.8605 % 14 32.5581 % 11 25.5814 %
Italo Zamberletti   1 31 14 45.1613 % 7 22.5806 % 10 32.2581 %