Në shtëpinë tonë

(Përcjellë nga Në shtepinë tonë)

Filmi "Në shtëpinë tonë" prodhim i vitit 1979.

Në shtëpinë tonë
Arkivi i filmit
Titulli shqip Në shtëpinë tonë
Origjinali Në shtëpinë tonë
Vendi i prodhimit Tiranë
Viti i prodhimit 1979
Koha (Zëri) - (PAL/DVD) 70:43
Gjuha origjinale Shqip
Ekipi realizues
Regjia Dhimitër Anagnosti
Skenari Kiço Blushi
Muzika e filmit Aleksandër Peçi
Kameramani Leonel Konomi
Drejtori artistik Viktor Hykollari
Prodhuesi i filmit: Shqipëria e Re
Aktorë kryesorë
Ertan Lohja
Robert Ndrenika
Mimika Luca
Tatjana Leska
Aktorët tjerë
Bujar Asqeriu
Roza Anagnosti
Agron Ballabani
Marika Kallamata
Skeda:Filmi Në shtëpinë tonë.jpg

Skeda:Filmi Në shtëpinë tonë1.jpg

Regjisor: Dhimiter Anagnosti dhe skenar i Kiço Blushi.

Aktorët

Redakto

Përmbajtja e filmit

Redakto

Miri ka kuptuar se e motra e tij Ana, është e dashuruar me një të ri i cili është teknik pajisjesh elektrike në atë zonë. Duke pasur një keqkuptim me mësuesen e tij, ikën nga shkolla në drejtim të pa caktuar. E motra vë në dijeni të ëmën për vonesën e të vëllait, e cila kërkon ndihmën e organeve të policisë. Babai i tij habitet kur e takon të birin në periferi të qytetit. Edhe të tjerët shqetësohen, sidomos mësuesja e Mirit. Prindrit shqetësohen edhe për vajzën e tyre, pasi Miri ia tregon babait sekretin e dashurisë të së motrës. Pas shumë prpjekjeve, dashuria e Anës ngadhënjen mbi prindërit e saj, të cilët bien dakort me të.