Njësitë administrative të Serbisë

Serbia ka një njësi administrative autonome dhe 24 njësi administrative të cilat ndahen më tutje në 78 njësi të nivelit më të ulët nga të cilat 46 gjenden në krahinë autonome të Vojvodinës.

Njësi administrativeRedakto

KomunatRedakto