Belincë është një vendbanim në komunën e Shtimes, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Belaj.

Belincë
Belaj
Fshat

Shih dhe këtë Redakto

Lidhje të jashtme Redakto