Godancë e Epërme është një vendbanim në komunën e Shtimes, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Godon i Epërm.

Godancë e Epërme
Godon i Epërm
Fshat

Shih dhe këtë

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto