Petrova (Shtime)

fshat në Kosovë

Stampa:Infobox KS vendbanim Petrovë është një vendbanim në komunën e Shtimes, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Gjytezë.

Shih dhe këtë

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto