Mollopolcë është një vendbanim në komunën e Shtimes, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Legjendas.

Mollopolcë
Legjendas
Fshat

Shih dhe këtë Redakto

Lidhje të jashtme Redakto