Davidoc është një vendbanim në komunën e Shtimes, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Bushat.

Davidoc
Bushat
Fshat

Shih dhe këtë

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto