Zborcë është një vendbanim në komunën e Shtimes, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Lirias.

Zborcë
Lirias
Fshat

Shih dhe këtë Redakto

Lidhje të jashtme Redakto