Devetak është një vendbanim në komunën e Shtimes, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Devas.

Devetak
Devas
Fshat

Shih dhe këtë Redakto

Lidhje të jashtme Redakto