Llanisht është një vendbanim në komunën e Shtimes, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Lanisht.

Llanisht
Lanisht
Fshat

Shih dhe këtë

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto