Petroviq është një vendbanim në komunën e Shtimes, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati njihet edhe me emrin Lagja Pajtimit.[1]

Petrovici
Lagjepajtimi
Fshat

Shih dhe këtë

Redakto

Burimet

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto