Lista e futbollistëve shqiptarë në diasporë

artikull-listë e Wikimedias

Kjo listë përmban shqiptarët të cilët luajnë për ekipe jashtë trojeve shqiptare.

Nga Shqipëria (FSHF) Redakto

Gjermani Redakto

Greqi Redakto

Italia Redakto

Shtete tjera Redakto

Nga Kosova (FFK) Redakto

Zvicër Redakto

Shiko dhe këtë Redakto

Lidhje të jashtme Redakto