Nusja dhe shtetrrethimi
Arkivi i filmit
Titulli shqip Nusja dhe shtetrrethimi
Viti i prodhimit 1978
Koha (Zëri) - (PAL/DVD) 51:54
Gjuha origjinale Shqip
Ekipi realizues
Regjia Ibrahim Muçaj

Kristaq Mitro

Skenari Helena Kadare
Muzika e filmit Kujtim Laro
Kameramani Bardhyl Martiniani
Drejtori artistik Veniamin Lazri
Prodhuesi i filmit: Shqipëria e Re
Aktorë kryesorë
Rajmonda Bulku
Llazi Serbo
Thimi Filipi
Sotiraq Bratko
Aktorët tjerë
Kastriot Çaushi
Gjergj Lala
Marta Burda
Irakli Lefteri

Filmi "Nusja dhe shtetrrethimi" prodhim i vitit 1978.

Regjisor: Ibrahim Muçaj, Kristaq Mitro, Skenari: Elena Kadare, Producent: Shqipëria e re, Muzika: Kujtim Laro.

Aktorët në role

Redakto

Të tjerë:

Përmbajtja e filmit

Redakto

Shpresa shkon në një shtëpi bashkëpunëtorësh të fashizmit për të shitur qëndisma dhe kryen një atentat të rëndësishem. Pas kësaj i duhet të dalë në ilegalitet e veshur si nuse. Për këtë ajo ndihmohet nga shokët me të cilët ka bashkëpunuar për atentatin. Kështu Shpresa shpëton nga shtetrrethimi.