Bllata e Poshtme

fshat në Shqipëri, në Qarkun e Dibrës

Bllata e Poshtme është një fshat në Shqipëri...

Bllata e Poshtme
Noimage.png

Gjeografia

Redakto

Demografia

Redakto

Ekonomia

Redakto

Historia

Redakto

Shih dhe këtë

RedaktoLidhje të jashtme

Redakto