Popinari

fshat në Shqipëri, në Qarkun e Dibrës

Popinari është një fshat në Shqipëri...

Popinari
Noimage.png

Gjeografia Redakto

Demografia Redakto

Ekonomia Redakto

Historia Redakto

Shih dhe këtë RedaktoLidhje të jashtme Redakto