Podgorci (Maqellarë)

fshat në Shqipëri, në Qarkun e Dibrës

Podgorci është një fshat në Shqipëri...

Podgorci
Noimage.png

Gjeografia

Redakto

Demografia

Redakto

Ekonomia

Redakto

Historia

Redakto

Shih dhe këtë

RedaktoLidhje të jashtme

Redakto