Kërçishti i Poshtëm

fshat në Shqipëri, në Qarkun e Dibrës
Flag of Albania.svg Kërçishti i Poshtëm
Noimage.png
Emri: Kërçishti i Poshtëm
Qarku: Qarku i Dibrës
Rethi: Rrethi i Dibrës
Komuna: Komuna Maqellarë
Kryeplak: -
Popullsia: -
Kodi telefonik: -
Lartësia mbidetare: -
Gjerësia gjeografike: -
Gjatësia gjeografike: -
Web-faqe: s'ka

Kërçishti i Poshtëm është një fshat në Shqipëri... me 500 banor.

GjeografiaRedakto

DemografiaRedakto

EkonomiaRedakto

HistoriaRedakto

Shih dhe këtëRedaktoLidhje të jashtmeRedakto