Dovolani

fshat në Shqipëri, në Qarkun e Dibrës

Dovolani është një fshat në Shqipëri...

Dovolani
Noimage.png

Gjeografia Redakto

Demografia Redakto

Ekonomia Redakto

Historia Redakto

Shih dhe këtë RedaktoLidhje të jashtme Redakto