Burimi (Maqellarë)

fshat në Shqipëri, në Qarkun e Dibrës

Burimi ose Allajbeg është një fshat në Shqipëri...

Burimi
Noimage.png

Gjeografia Redakto

Demografia Redakto

Shumica mysliman.

Ekonomia Redakto

Historia Redakto

Shih dhe këtë RedaktoLidhje të jashtme Redakto