Bllata e Sipërme

fshat në Shqipëri, në Qarkun e Dibrës

Bllata e Sipërme është një fshat në Shqipëri...

Bllata e Sipërme
Noimage.png

Gjeografia Redakto

Demografia Redakto

Ekonomia Redakto

Historia Redakto

Shih dhe këtë RedaktoLidhje të jashtme Redakto