Panairi i Librit në Tiranë

Panairi i Librit në Tiranë është një panair i përvitshëm kushtuar librit që mbahet në Tiranë, Shqipëri. Ky panair mbështetet nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sporteve ndërsa organizohet nga Shoqata e Botuesve Shqiptarë. Panairi i parë i librit në Tiranë ishte Panairi i librit "Tirana 1998" organizuar në Qendrën Ndërkombëtare të Kulturës në Tiranë nga 16 deri 20 dhjetor 1998. Prej këtij viti ky organizim është mbajtur rregullisht. Botuesit shqiptarë marrin pjesë edhe në panaire tjera ndërkombëtare të librit mes të cilëve edhe në Panairin e Librit në Prishtinë si dhe në Panairin e Librit në Frankfurt.[1]

Pamje nga Panairi i Librit në Tiranë

Panairi ndër viteRedakto

Shih edheRedakto

ReferimetRedakto

  1. ^ "Prezantim i cunguar i librit shqip në Panairin e Librit në Frankfurt". DW. 14 tetor 2013. Marrë më 17 dhjetor 2019.