Prill 2005

(Përcjellë nga Arkiva:Ngjarjet e tanishme Prill 2005)

Duhet kapërcyer mentaliteti i përdorimit të parasë në dorë dhe vlerësoi se marrëveshja e firmosur për kalimin e pagave të administratës shtetërore nëpërmjet bankave është një sinjal pozitiv në këtë fushë.

Shiko edhe

Redakto

Arkiva e artikujve Ngjarjet e tanishme sipas muajve
Arkiva për muajt e vitit 2006
Jan. Shk. Mar. Pri. Maj Qer.
Korr. Gush. Shta. Tet. Nën. Dhje.
Arkiva për muajt e vitit 2005
Jan. Shk. Mar. Pri. Maj Qer.
Korr. Gush. Shta. Tet. Nën. Dhje.