Graboci i Epërm (Kastriot)

fshat në Kosovë

Graboc i Epërm është një vendbanim në komunën e Kastriotit, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Mjeku.

Graboc i Epërm
Mjeku
Fshat

Shih dhe këtë Redakto

Lidhje të jashtme Redakto