Leshkoshiqi

fshat në Kosovë

Leshkoshiq është një vendbanim në komunën e Kastriotit, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Lajthisht.

Leshkoshiq
Lajthisht
Fshat

Shih dhe këtë Redakto

Lidhje të jashtme Redakto