Kryshec është një vendbanim në komunën e Kastriotit, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Dardhisht.

Kryshec
Dardhisht
Fshat

Shih dhe këtë

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto